Cégtörténet

A DabasNet Kft.-t (akkor még ELPERCO Kft. néven) 1992-ben alapította négy magyar magánszemély azzal a kitűzött céllal, hogy részt vállaljon a számítástechnika, a szórakoztató elektronika kiszélesítésében, elősegítse ezen új technika minél szélesebb körű elterjedését.

A tevékenység kezdetben számítógépgyártás, javítás, karbantartás volt, ami a későbbiekben kibővült számítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékek kiskereskedelmi forgalmazásával, vezeték nélküli adatátviteli hálózat kiépítésével.

Cégünk fő tevékenysége:

1992 óta foglalkozunk foto filmkidolgozással. Kezdetben PHOTO PORST illetve PHOTO HALL franchise partnereként.

1998 óta foglalkozunk internet szolgáltatás értékesítésével. Kezdetben a GTS DataNet és az MTT internet hozzáférést értékesítettük.

2003-ban érkezett el az idő, hogy önálló szolgáltatóként saját vezeték nélküli hálózatunkon keresztül Netroller szélessávú internet elérést biztosítunk Dabas területén.

2004-től a képeket már saját FUJI FRONTIER digitális laborunkban a FUJI FOTO CENTRUM hálózat tagjaként készítjük.

Reményeink szerint két fő tevékenységünk a jövőben is dinamikusan fejlődik majd, hiszen a digitális fényképezőgéppel készített képeket az interneten keresztül megrendelve a FUJI fotolaborunkban készítjük el.